TOT TRANSMISSIO Maquinària industrial Montfulla Girona

/ Reductors

Reductors
d'engranatges
-

La densitat de parell, la varietat de productes, ampli rang de velocitats, gran compacitat i l'efectivitat de preu fan de la sèrie C, un reductor sense precedents en el món dels motorreductors i els reductors de velocitat.

Reductors
planetaris
-

Joc angular reduït, funcionament silenciós i un fàcil muntatge del motor per part del client, són els factors claus dels reductors de la sèrie LC.d.

Reductores
Sin fin
-

Els reductors sense fi de corona són fites per a la indústria de tot el món .tenen èxit en la combinació d'una qualitat sense compromisos, amb tecnologia d'última generació i un preu competitiu.

La seva flexibilitat ve donada per l'àmplia selecció de diverses opcions de muntatge, les configuracions d'eixos i la unió de motor, totes elles estàndard. El cargol sens fi i la versió de doble cargol sense fi, amb o sense el limitador de parell, també sumen per obtenir un ampli ventall de possibilitats.

Reductors
ortogonals
-

El reductor ortogonal (també anomenat reductor d'engranatges cònics)  és modular, està format per kit compactes: set d'entrada, set de reducció i set de sortida, això permet que es puguin muntar i desmuntar fàcilment

Reenvios
-

El reenviament de la sèrie RAN està dissenyat per a transmissions en què cal unir dos eixos ortogonals. Fàcils d'instal·lar i gairebé sense manteniment, els reenviaments de la sèrie RAN ofereixen moltes disposicions d'eixos i amb relacions exacatas a partir d'1: 1, que són molt útils quan es tracta de sincronitzar un accionament. També disponible en la versió per a ser utilitzat com gat mecànic.

Reductors
coaxials
-

La sèrie C és un reductor en disposició coaxial d'engranatges helicoïdals. La seva característica principal és la seva construcció modular que li permet la intercanviabilitat de l'entrada i primer tren amb les sèries A (reductor ortogonal) i la F (reductor eixos paral·lels pendular).